Managed AS2

Het AS2 communicatieprotocol garandeert de snelle, veilige en betrouwbare verzending van EDI-berichten, over het internet. Door het gebruik van digitale handtekeningen wordt de identiteit van zowel zender als ontvanger gegarandeerd en komt de data nooit bij de verkeerde persoon terecht. Door encryptie wordt de data zodanig versleuteld dat alleen de geselecteerde ontvanger het bericht kan lezen. Met de ontvangstbevestiging (MDN) heb je als zender altijd de bevestiging dat je bericht met succes is ontvangen, ontcijferd en geverifieerd door de gewenste ontvanger. AS2 kan worden gebruikt voor elk type document waarbij EDI X12, EDIFACT en XML het meest gebruikt worden.

Met Managed AS2 ontzorgen wij organisaties hierbij volledig en faciliteren wij zowel het zenden als ontvangen van en naar handelspartners.

 

Voordelen Copernicus


 • Jarenlange ervaring met integreren
 • Flexibele en schaalbare oplossingen
 • Vriendelijke en heldere communicatie
 • Ervaring met klanten uit verschillende branches
 • Gewoon een heel prettig bedrijf om mee samen te werken

Copernicus Managed AS2 Handelspartner FTP


Voordelen van AS2

 • Geen transportkosten door gebruik Value Added Network (VAN)
 • Data wordt veilig en betrouwbaar verstuurd
 • Encryptie zorgt ervoor dat data door de juiste persoon wordt ontvangen
 • Snelle en betrouwbare verbinding
 • Digitale handtekening waarborgt identiteit zender en ontvanger
 • MDN verzekert bevestiging van succesvolle verzending, ontcijfering en verificatie

AS2 as a service

Wil jouw organisatie AS2 toepassen, maar hebben jullie daar zelf niet voldoende kennis en kunde voor in huis? Dan is onze Managed AS2 een perfecte oplossing. Door voor Managed AS2 te kiezen ontzorgen wij je organisatie volledig en faciliteren wij zowel het zenden als ontvangen van en naar jouw handelspartners. Daarnaast ontfermen we ons over het continu draaiende houden van jouw eigen omgeving of openstaande firewall poorten.

Hoe werkt Managed AS2?

Inkomende communicatie

Jouw handelspartners zenden hun berichten via ons platform middels het AS2 protocol. Ons platform verifieert de berichten automatisch en stuurt ze naar een FTP server, vanaf waar je de berichten kunt binnenhalen.

Uitgaande communicatie

Via  managed AS2 bewaren we jouw berichten op een FTP server, waar we ze direct versturen naar de correcte handelspartner, volledig volgens het AS2 protocol.

"Bij Copernicus zijn de lijnen kort en staat flexibiliteit hoog in het vaandel.  Wij werken 1-op-1 samen met de proactieve experts van Copernicus die wij zelfs midden in de nacht kunnen bellen voor support."
Hans den Hartigh, Director of Operations bij Rulewave.

Onze tarieven

Wij bieden een 4-tal standaard abonnementen aan: Small, Medium, Large en X-Large.

Mocht je meer of minder handelspartners en/of berichtenverkeer hebben waardoor jouw wensen niet geheel binnen de aangeboden abonnementen lijken te passen; neem dan persoonlijk contact met ons op om te kijken wat er verder nog qua abonnementsvormen mogelijk is.

Copernicus Managed AS2 Abonnementen Tarieven

* Wanneer je binnen een abonnement een extra handelspartner wilt aansluiten kost dit éénmalig € 295,- en maandelijks € 25,-
FTP account per Trading Partner bij de prijs inbegrepen.
Message Delivery Notifications (MDNs) zijn gratis en worden niet meegeteld als bericht.
LET OP: Heb jij een afwijkende situatie? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij een maatwerk-abonnement voor je samenstellen.

Meer weten over Managed AS2? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Controle niet gelukt

The form contains errors