Werken Bij

Bij Copernicus werken wij samen aan innovatieve integratie oplossingen en aan jouw ambities.

Werken bij Copernicus


Copernicus is een dynamisch en uitdagend bedrijf waar wij werken aan ontwikkelingen en
innovaties op het gebied van integratie. In een gezellige informele werkomgeving staat ons team van professionele en eigenzinnige medewerkers garant voor hoogstaande oplossingen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen met de kennis en enthousiasme om de verwachtingen van onze klanten waar te maken, en misschien zelfs te overtreffen. We bieden jou een creatieve en toekomstgerichte werkomgeving, een concurrerend salaris en ruimte om je ambities waar te maken. 

 


Wie zijn wij?

Copernicus is in 2000 opgericht en wij helpen onze klanten met elektronische gegevensuitwisseling (EDI, Applicatie Integratie, ecommerce integratie). Copernicus heeft veel klanten binnen de transport & logistiek, retail & wholesale en ziekenhuizen & gezondheidszorg. Van MKB tot multinationals. De CoperniCrew bestaat uit ongeveer 30 medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar. Veel van de crewleden zijn al meer dan 10 jaar in dienst. Wij zijn een hecht team en gaan altijd gezamenlijk voor succes.

"Bij Copernicus werken we samen"

Wat bieden wij?

  • Boeiende en uitdagende projecten bij interessante klanten
  • Gezellig team van enthousiaste collega’s, de CoperniCrew
  • Ruimte om je ambities waar te maken
  • Een werkweek van 32 of 40 uur
  • Uitgebreide thuiswerk mogelijkheden
  • Goede pensioenregeling
  • Bonusregeling voor vaste medewerkers
  • Centraal aan de A4 en A5 met R-Net bushalte vlakbij

Cultuur

Bij Copernicus helpen wij elkaar. We zijn een hecht team waarbij iedereen voor elkaar klaar staat. Door de platte organisatie met een open cultuur voelen nieuwe collega’s zich al snel thuis en van waarde binnen de CoperniCrew. We werken als team met daarbinnen een grote mate van zelfstandigheid en individuele verantwoordelijkheid voor iedereen. Hierdoor heerst er altijd een goede en collegiale sfeer en zijn wij een vriendelijk (en gezellig) bedrijf om voor te werken.

Collega's vertellen

"Waar andere mij helpen, help ik hen."

Michael van Kampen, Integratiespecialist.

"Het leukste aan het werken bij Copernicus is de collegialiteit. We zijn een echt team. Je doet het niet alleen. We doen het gewoon allemaal lekker samen. En dat vind ik hier fantastisch. In de functie van Integratiespecialist heb je bij Copernicus je eigen project waarbij je niet alleen maar aan het programmeren bent. Je denkt mee met de klant, maakt de designs en denkt het helemaal uit. Je bent nauw met alle partijen betrokken en dat vind ik erg leuk. We hebben een grote diversiteit aan klanten en er is ruimte om een band met ze op te bouwen. Je werkt zelfstandig maar je betrekt ook je collega’s erbij want die heb je nodig. Zij hebben een verse blik en kunnen je vertellen hoe zij dat bij een andere klant hebben opgelost. En waar anderen mij helpen kan ik hen helpen. Dat is prachtig, een team waar het zo goed werkt.""Mensen vormen het hart van onze organisatie. Onze medewerkers maken van Copernicus een succes. Daarom investeren we in persoonlijke begeleiding en  ontwikkelmogelijkheden. We doen er alles aan om een werkomgeving te bieden waar ieder tot zijn recht komt en zich kan blijven ontwikkelen."

"Er heerst hier een echt thuisgevoel."
Copernicus Integratie Specialist Sascha Boers

Sascha Boers, Integratiespecialist.
“Iedereen hier is zo lekker zichzelf. Er is altijd ruimte voor een grapje en er heerst echt een thuisgevoel. We lunchen ook altijd gezamenlijk en dat is een gezellig momentje samen. Wat ik leuk vind aan mijn werk als Integratiespecialist is dat ik elke dag dingen nieuwe dingen tegen kom en ik dus kan blijven leren. En daardoor wordt het nooit saai. Het zijn voor mij een soort puzzeltjes. Ik blijf uitgedaagd. De afwisseling vind ik leuk omdat je met verschillende klanten tegelijk werkt en het nooit saai wordt. We hebben allemaal onze eigen klanten maar wat heel fijn is dat ik altijd bij mijn collega’s om hulp kan vragen. Iedereen is behulpzaam waardoor je ook weer snel verder kan. Ik weet ook precies met welke vraag ik bij wie supergoed terecht kan. Iedereen is betrokken en helpt elkaar, en dat is superwarm.”


Wil je meer weten over werken bij Copernicus? Bel ons via: +31 (0)23 565 6060 of e-mail naar info@copernicus.nl