Werkwijze

Je zoekt naar de juiste integratiespecialist voor de uitdagingen van jouw organisatie, en dan komen er verschillende vragen in je op: wat zijn mijn wensen? Wat voor oplossing heb ik nodig? Wat zijn de bijbehorende kosten? Maar de belangrijkste vraag is misschien wel: wat voor aanpak heeft het bedrijf waar we mee gaan samenwerken? Om deze vraag te beantwoorden leggen we graag aan je uit hoe we te werk gaan:

 

1. Kennismaking

Allereerst maken wij natuurlijk nader met je kennis. Onder het genot van een kopje koffie horen wij voor welke integratie uitdagingen jouw organisatie staat en welke wensen je hebt. Op basis van onze kennis en ervaring maken wij een goede inschatting van de integratie oplossing die het beste bij jouw organisatie past en wat wij hierin voor je kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek schetsen wij samen met jou een globaal beeld van het project zodat wij op basis hiervan een kostenindicatie kunnen geven.

 

2. Inventarisatie

Bij een nadere inventarisatie brengen wij de belangrijkste taken in kaart, zoals:

  • Met welke systemen of organisaties gegevens uitgewisseld moeten worden.
  • Welke informatiestromen van toepassing zijn.
  • Door welke berichten of bestanden deze informatiestromen gefaciliteerd worden.
  • Welke protocollen voor datacommunicatie van toepassing zijn.
  • In overleg met jou stemmen we af of we de oplossing baseren op een 'Managed'  of een ‘Dedicated’ omgeving.

 

3. Offerte

Na de inventarisatie is het voor ons duidelijk welke werkzaamheden nodig zijn. Op basis hiervan stellen wij een vrijblijvende offerte op waarin alle posten helder geformuleerd zijn. Mocht het nodig zijn, dan voorzien we deze posten van extra toelichting. In de tussentijd zijn we natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen!

 

4. Ontwikkelen

Onze specialisten gaan aan de slag aan de hand van de overeengekomen planning. Zij houden zich de komende tijd bezig met de koppelingen en alles wat hierbij komt kijken. Tijdens de ontwikkeling vragen we jou en jouw organisatie of alles werkt zoals verwacht, en krijg je uitgebreid de tijd om alles te testen. Naar aanleiding van jouw test-ervaringen optimaliseren wij waar nodig. Zodra wij overgaan naar de productiefase, gaan jij en jouw organisatie volop aan de slag met de integratie oplossing van Copernicus!

 

5. Oplevering

Met het overgaan naar de productiefase, is dit in feite het moment waar we naar toe hebben gewerkt: de oplevering! Na een grondige testfase zijn wij ervan overtuigd dat een robuuste en toekomstvaste oplossing voor je klaar staat. Een goede fundering waarop jouw organisatie nog jaren kan bouwen.

 

6. Nazorg

Natuurlijk blijven wij je ook in de operationele fase ontzorgen. Wij monitoren onze systemen en zorgen dat alles blijft werken zoals afgesproken. Heb je gekozen voor een dedicated integratie oplossing? Dan monitoren we zelfs je eigen systeem. Nu kan het zo zijn dat je toch nog onze hulp nodig hebt. Daarom stemmen wij af welke supportovereenkomst het beste aan je eisen voldoet. Voor meer informatie over onze support; klik op deze link.