Partners

Copernicus heeft een aantal partners waar we een samenwerking mee zijn aangegaan:

Cloudsuite Logo

CloudSuite is een intelligent e-commerce platform voor complexe B2B en B2C omgevingen met oplossingen voor alle denkbare e-commerce strategieën.
Door jarenlange ervaring op het gebied van omvangrijke B2B en B2C e-commerce implementaties hebben zij een compleet commerce platform ontwikkeld dat de meest complexe e-commerce strategieën aan kan. Zo is het CloudSuite platform geschikt voor zowel B2B als B2C, retailers, fabrikanten en groothandels.

IQ Leads is het eerste full service internet bureau van Nederland! Bij IQ Leads kan je terecht voor al jouw wensen op het gebied van internet marketing. Of je nu op zoek bent naar een partner voor het laten uitvoeren van een uitgebreide online marketingstrategie, het laten bouwen van een website of een geweldig presterende webshop, het kan allemaal!

IQ Leads is een klantgerichte organisatie, bestaande uit team van ervaren en kundige professionals, die zich richt op online leadgeneratie. Vanuit hun centraal gelegen in Alphen aan den Rijn werken zij hard voor de beste online resultaten.

IQ Leads heeft meerdere developers in dienst met jarenlange ervaring op het gebied van WordPress, Magento, SharpSpring en SEOshop. Samen zijn zij verantwoordelijk geweest voor de realisatie van vele websites en webshops, zowel nationaal als internationaal.

Daarnaast werken er bij IQ Leads verschillende SEO specialisten, welke allen gecertificeerd zijn op het gebied van Google Analytics en Google AdWords. Hierdoor zijn zij in staat om hun klanten het beste van Google te bieden gecombineerd met hun kennis van Internet Marketing. Tel daarbij op hun social media specialisten, content experts, doorgewinterde inbound marketing consultants, jarenlange ervaring en je hebt een gegarandeerde formule voor online succes!

www.iq-leads.nl | info@iq-leads.com | 0172-4217411

Copernicus en IT’s Teamwork hebben een partnership gesloten voor het aanbieden van de BusinessITScan aan relaties.

 • Heb je ook het gevoel dat jouw organisatie meer met IT kan bereiken?
 • Wil je de samenwerking met jouw IT- afdeling en je IT-leveranciers verbeteren?
 • Wil je de dienstverlening van je IT-afdeling naar een hoger niveau brengen?
 • Wil je een second opinion over afbreukrisico’s en kosten van IT?
 • Overweeg je een deel van IT te outsourcen?

Voer dan zelf een analyse uit met behulp van de BusinessITScan!

De BusinessITScan van IT’s Teamwork is een zeer complete en innovatieve advies-tool, waarin veel actuele praktijkkennis van het verbeteren van organisaties met IT, gecombineerd is met kennis van techniek en van veel methodes zoals ITIL, Prince2, COBIT en ISO27001. Dankzij jarenlange ervaring bij de makers, biedt de BusinessITScan kwalitatief en doelmatig inzicht in alle IT-succesfactoren die een organisatie sterker maakt met IT.

De Succesfactoren

 • Partnership
 • Bijdrage aan productiviteit
 • Bijdrage aan innovatie
 • IT-competenties
 • IT-stabiliteit en continuïteit
 • IT financiële zaken

Wat is de BusinessITScan?

De BusinessITScan biedt een 360-graden analyse tegen een beperkte investering. Deze 360-graden analyse en rapportage geeft inhoudelijk een totaalbeeld op de IT omgeving in de organisatie. In de BusinessITScan kan een organisatie zelf vastleggen welke collega’s, van zowel de gebruikersorganisatie als de IT-afdeling, in de scan meewerken. Zo ontstaat ook een goed beeld van de kwaliteit van de Business IT Alignment.

Gebruikers van de BusinessITScan: “de heldere vragen hebben ons aan het denken gezet; de dashboard-rapportages geven goed inzicht in de verbeterpunten”. In veel situaties zal blijken dat op het gebied van Business-to-business (B2B) integratie en application-to-application (A2A) integratie veel verbeterd kan worden om productiviteit te verhogen en innovatie te stimuleren. Dit is de kennis en expertise van Copernicus!

Voor meer informatie over de Business IT Scan gaat je naar: www.businessitscan.nl

Partner van Copernicus worden?

Wil je met ons een partnership aangaan? Bijvoorbeeld als Referral-, Reseller- of Implementatiepartner? Wil je je bekwamen in het implementeren van het Niklas Integration Platform? Of wil je jouw eigen diensten kunnen leveren met betrekking tot de implementatie van het Niklas Integration Platform? Dat kan! Copernicus werkt graag samen met solide business partners die samen met Copernicus het Niklas Integration Platform in diverse marktsegmenten wil implementeren.

Informatie en aanmeldien voor ons partnerprogramma van Copernicus kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij reageren snel op jouw bericht!

 

Controle niet gelukt

The form contains errors