Partners

Bij Copernicus werken we samen. Lees hier met welke partners wij al succesvol samenwerken.

Cloudsuite Logo small

CloudSuite is in 2010 opgericht en heeft een eigen e-commerce oplossing voor groothandels en merkfabrikanten. Omdat voor B2B bedrijven de integratie van e-commerce een speerpunt is, is naadloze integratie van groot belang. Cloudsuite is ERP-agnostisch en kan daardoor worden gekoppeld met alle ERP systemen. Communicatie tussen de CloudSuite het ERP-systeem en de Cloudsuite oplossing gebeurt door middel van API’s. Voor het ontwikkelen van maatwerk koppelingen werkt CloudSuite samen met Copernicus.

Okko Huisman, Co-founder & CEO van CloudSuite:
Cloudsuite Okko Huisman partner van Copernicus“Met Copernicus kunnen wij nu elke geavanceerde ERP-systeem koppelen met CloudSuite. Klanten zijn hierbij niet afhankelijk van CloudSuite voor koppelingen maar kunnen kiezen voor een dienstverlener die hierin gespecialiseerd is. Een dienstverlener als Copernicus, die begrijpt wat je zegt en direct aan de slag gaat.  Integratieprojecten kosten tijd en je komt regelmatig onverwachte verrassingen tegen. Dan is het heel fijn dat wij samenwerken met een betrouwbare partij als Copernicus voor wie koppelingen core business zijn.”

Lees hier meer over de succesvolle samenwerking tussen CloudSuite en Copernicus

 

Logic4 Partner van Copernicus
Logic4 is een alles-in-één webshop en bedrijfssoftware voor (middel)grote handelsbedrijven. De Logic4 software bevat alle functionaliteiten die een handelsbedrijf nodig heeft van inkoop tot voorraad en van orders tot boekhouding.  Normaalgesproken volstaan de standaard Logic4 integraties voor het gemiddelde handelsbedrijf. Voor klanten die behoefte hebben aan maatwerk, veelal projecten waarbij een onderneming een koppeling met een specifieke externe leverancier, -vervoerder of -fulfilment partij wil, werkt Logic4 samen met Copernicus.

Dennis de Jong, Managing Business Consultant bij Logic4:
Logic4 Dennis de Jong"Het feit dat Copernicus hierbij een uitgebreide kennis heeft van het Logic4 pakket en de API’s  geeft hen een voorsprong waar onze klanten van profiteren. Door onze intensieve samenwerking begrijpt Copernicus perfect wat we doen en hoe onze software werkt. Dit zorgt voor korte doorlooptijden en het beste resultaat voor onze klanten. En dat blijft het belangrijkste.”

Lees hier meer over de succesvolle samenwerking tussen Logic4 en Copernicus

Partner van Copernicus worden?

Wil je met ons een partnership aangaan? Bijvoorbeeld als Referral-, Reseller- of Implementatiepartner? Wil je je bekwamen in het implementeren van het Niklas Integration Platform? Of wil je jouw eigen diensten kunnen leveren met betrekking tot de implementatie van het Niklas Integration Platform? Bij Copernicus werken wij graag samen met solide business partners die samen met Copernicus het Niklas Integration Platform in diverse marktsegmenten wil implementeren.

Heb je vragen over of interesse in partner worden van Copernicus? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Controle niet gelukt

The form contains errors