Nieuwe collega: Welkom terug Frank!

Gepubliceerd op: 30-08-2021

"Het teamgebeuren is belangrijk voor mij. Ik hoop dat bij Copernicus weer te vinden." Na ruim 10 jaar keert Frank Prins terug op het Copernicus nest. Na zijn vertrek in 2010 heeft Frank bij Vos Logistics en Transsmart gewerkt. Tijdens zijn werk bij beide bedrijven heeft hij altijd contact met Copernicus gehouden, niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk.

Zowel bij Vos als Transsmart werkte Frank met Copernicus samen. "Bij Vos werden werkzaamheden aan Copernicus uitbesteed. En bij Transsmart ben ik zelfs ingewerkt door twee collega’s van Copernicus. Ik heb dus altijd feeling gehouden met Copernicus en de collega’s."
"Transsmart was een leuke tijd," vertelt Frank. "Ik vind het teamgebeuren belangrijk en heb jarenlang gewerkt aan een IT-team met menselijke waarden. Ik vind dat belangrijker dan geld."

Bij Copernicus gaat Frank vanaf 1 september aan de slag binnen het Integratieteam. Vooral vanuit huis omdat hij inmiddels in Brabant woont. "Ook wel een voordeel. Copernicus heeft veel klanten in deze regio dus die zijn makkelijk voor mij om te bezoeken."

Frank is blij met zijn terugkeer naar Copernicus. "Ik ben erg nieuwsgierig naar de dingen die veranderd zijn en naar de nieuwe mensen. Maar er zijn ook nog veel collega’s die ik ken en ik ben bekend met de werkzaamheden. Ik kom in een gespreid bedje."