Maak kennis met nieuwe collega Ingrid

Gepubliceerd op: 21-05-2021

Vanaf 3 mei is het marketing & communicatie team aangevuld met Ingrid, in de rol van Content Creator. ‘Taal is zeg maar mijn ding, al van jongs af aan.’ Ingrid is een ervaren marketeer en journalist/redacteur en heeft veel kennis op het gebied van PR.  Naast lezen én het verzamelen van boeken houdt ze van het kijken naar documentaires en heeft ze een passie voor lucht- en ruimtevaart.

‘Bij Copernicus kan ik al mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan binnen de verschillende vakgebieden combineren en daar word ik gewoon heel erg blij van. Teksten en content maken over technische onderwerpen die iedereen kan begrijpen. Dat is zowel het gaafste als het uitdagendste van mijn werk.’ Dat Ingrid al aardig wat ervaring binnen de IT heeft opgedaan is hierbij een extra bonus.

En wat vindt Ingrid een van leukste dingen tot nu toe bij Copernicus? ‘De collega’s en de goeie sfeer. Maar vooral mijn werkplek!’ reageert ze enthousiast.  ‘Ik kijk op de landingsbanen van Schiphol en zie de hele dag vliegtuigen landen en opstijgen. Waanzinnig!’  Voor Ingrid niet alleen bijzonder om naar te kijken maar ook iets dat haar enorm motiveert. ‘Als je zo’n enorm stalen gevaarte de lucht in ziet gaan dan weet je: alles is mogelijk. The Sky is the limit, letterlijk. En dat inspireert mij enorm!’