Copernicus viert haar 20-jarig jubileum!

Gepubliceerd op: 02-04-2020

Op 1 maart 2000 is ons bedrijf opgericht en nu, 20 jaar later, vieren we natuurlijk feest!

Door de jaren heen maakten we veel verschillende ontwikkelingen mee. Eén van grootste was natuurlijk de ontwikkeling van onze eigen integratieplatform ‘Niklas’. Een goed besluit zo blijkt, want al onze klanten maken dagelijks gebruik van Niklas voor al hun integratieoplossingen. Een team dat volledig is toegewijd aan Niklas werkt hard aan het onderhouden en innoveren van dit platform.

Ook besloten wij ons onder de handelsnaam ‘CoperniCare’ te richten op de zorgsector. Onze mensen bouwden hier speciale Track & Trace software voor zodat ziekenhuizen en klinieken grip krijgen en houden op hun voorraden van medische hulpmiddelen, instrumentarium, weefsel en meer! Van één module breidden we uit naar de 6 modules die onze software nu telt.

Een mooi product in de markt zetten is één, maar net zo belangrijk vinden wij dat we door onze korte lijnen, fijne collega’s en goede service gewoon een prettig bedrijf zijn om mee te werken!

We zijn er dan ook trots op dat we elk jaar weer veel trouwe klanten mogen ondersteunen op het gebied van integratie en hopen dit nog vele jaren te mogen doen!

Dank voor jullie vertrouwen.