“Innovatie door integratie”

Dit is wat Copernicus voor jou als bedrijf kan doen. De wereld om ons heen verandert razendsnel. De start-ups van gisteren zijn de multinationals van morgen en nieuwe initiatieven en programma’s worden in sneltreinvaart op de markt gebracht. In deze wereld is informatie essentieel en is het real-time uitwisselen van informatie de sleutel naar succes.

Copernicus is een IT dienstverlener op het gebied van integratietechnologie. Wij hebben een passie voor het koppelen van applicaties en organisaties. Integreren zit in ons DNA! Wij helpen onze klanten met elektronische gegevensuitwisseling en het koppelen van hun systemen. Dit kunnen interne systemen zijn maar ook externe (online) systemen of systemen van handelspartners.​ Keywords die onze integratie oplossingen beschrijven zijn EDI, EAI, Middleware, ESB, REST en webservices.

 

Wie zijn wij?

Copernicus is een private onderneming en staat niet onder druk van aandeelhouders. Hierdoor kunnen wij ons concentreren op zaken die er echt toe doen, namelijk het leveren van effectieve en betaalbare integratieoplossingen en het opbouwen van een lange termijn relatie met klanten, business partners en medewerkers.

 

Onderscheidend vermogen Copernicus

Copernicus Interchange Technology is een vooruitstrevende organisatie die het belang van de klant als prioriteit stelt. Onze missie is om organisaties te innoveren op het gebied van elektronische gegevensuitwisseling en onze core business is het realiseren van integratie oplossingen. Dit houdt in dat wij het ontwerpen, ontwikkelen en het implementeren van de integratie-oplossingen volledig zelf doen. Copernicus heeft daarom ook een eigen integratieplatform, genaamd Niklas, ontwikkeld. Niklas is onze volledig schaalbaar en betaalbare Enterprise Service Bus waarop wij onze integratie oplossingen implementeren.

Bij elk project denken wij proactief mee om aan de behoefte van de klant te voldoen. Wij werken met een lange termijn visie en zijn overtuigd van onze expertise en transparante handelswijze. Bij ons heeft u de keuzevrijheid om te kiezen voor een abonnementsvorm om onze producten en diensten in af te nemen, of voor de aanschaf van een licentie. Hiermee investeren wij in een duurzame klantrelatie en werken we vol passie aan een hoge klanttevredenheid!

 

CoperniCrew & support

Copernicus biedt het totaalpakket van ons eigen integratieplatform èn het leveren van de bijhorende services en support. Wij zijn dan ook niet afhankelijk van andere partijen voor onze software en service. Ons hechte team medewerkers werkt nauw samen. Uiteraard hebben onze medewerkers veel kennis en ervaring in huis en blijven continu op de hoogte van de laatste IT ontwikkelingen. Daarnaast heeft Copernicus een zeer kundig support team die, indien gewenst, 24/7 support kan leveren met een 30 minuten responstijd.

Verder streeft Copernicus ernaar om voor elke klant een vast aanspreekpunt te hebben. Zowel gedurende de ontwikkelingsfase als de operationele fase. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je altijd contact hebt met iemand die volledig op de hoogte is van jouw specifieke situatie. Al onze medewerkers zijn Nederlandstalig en spreken natuurlijk ook uitstekend Engels. Behalve reactief, bieden wij ook proactieve support. Wij monitoren onze systemen en betrekken desgewenst ook jullie systeem in onze controles.

 

Onafhankelijk

Omdat Copernicus Interchange Technology een private onderneming is, staan wij niet onder druk van aandeelhouders die invloed uit kunnen oefenen op onze bedrijfsvoering. Hierdoor richten wij ons op de zaken die er echt toe doen: het leveren van effectieve en toekomstvaste integratieoplossingen èn het opbouwen van een lange termijn relatie met onze klanten, business partners en medewerkers.

 

Onboarding service

Met de onboarding service treden wij namens jullie bedrijf in contact met jouw klanten, handelspartners of andere externe partijen waar je elektronische data mee uitwisselt. Zo kunnen wij rechtstreeks regelen dat we alle specificaties die we nodig hebben van deze partijen ontvangen. Ook koppelen wij eenvoudig en efficiënt alle relaties naadloos met jouw systeem middels ons integratieplatform. Hiermee ontzorgen wij je volledig en zijn wij in staat snel te schakelen.

 

Kortom, wij bieden:

  • Schaalbare, betrouwbare en betaalbare integratie oplossingen
  • Pure partner op het gebied van integratie technologie
  • Focus op realisatie en ondersteuning van integratie-oplossingen
  • Heldere en adequate communicatie
  • Proactieve instelling
  • Voor zowel grote als kleine projecten

En bovenal: gewoon een sympathiek bedrijf om mee te werken!