Wat is systeemintegratie?

Systeemintegratie is een verzamelnaam voor technologie waarmee systemen, zowel intern als met externe systemen, aan elkaar gekoppeld wordt. Door het integreren van systemen, is handmatig werk overbodig, worden foutgevoelige processes veiliger en kan men veel efficiënter werken. Copernicus heeft een passie voor het koppelen van systemen en biedt met het integratieplatform Niklas één oplossing voor verschillende integratie-uitdagingen.

 

Applicatie Integratie

Binnen organisaties groeit de behoefte aan applicatie integratie. Dubbel bijwerken en opslaan van informatie kost tijd en werkt fouten in de hand. Door veranderende omstandigheden en nieuwe ontwikkelingen ontstaat de wens om data uit bestaande systemen te kunnen delen of hergebruiken.

 

lees meer

Cloud Integratie

Steeds meer organisaties maken gebruik van clouddiensten en nieuwe cloudtoepassingen komen er in een hoog tempo bij. Het soepel aan elkaar kunnen knopen van cloudtoepassingen aan de interne systemen, is een belangrijke integratie uitdaging geworden.

 

lees meer

Electronic Data Interchange

Veel organisaties gebruiken EDI om snel en efficiënt gegevens te kunnen uitwisselen met hun handelspartners. Met het Niklas integratieplatform kunnen organisaties nu snel en eenvoudig de backoffice systemen koppelen aan systemen van de handelspartners.

 

lees meer

Webshop Integratie

Om jouw e-commerce strategie goed te laten werken is het essentieel om een webshop te hebben die altijd up-to-date is wat betreft artikelinformatie, prijzen en beschikbaarheid en waarbij de orders direct doorgezet worden naar je kassa- of ERP systeem. Met andere woorden: webshop en kassasysteem moeten gekoppeld zijn.

 

lees meer