Wat is Cloud Integratie?

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van werken in de cloud. Cloud integratie is dan ook een logische volgende stap. Ruim 35 procent van de bedrijven in Nederland maken gebruikt van één of meerdere applicaties in de cloud. Een aantal dat in de nabije toekomst zeker nog verder zal gaan toenemen. Bekende voorbeelden van cloud applicaties zijn onder andere SalesForce, Dropbox, Google Apps en Linkedin. Daarnaast hebben ook de traditionele software bedrijven de stap naar de cloud gemaakt met online oplossingen voor ERP, CRM, HR, urenregistratie etc.

Organisaties die hier gebruik van maken staan vaak voor de uitdaging hoe deze Cloud toepassing soepel gekoppeld kunnen worden aan de interne (legacy) systemen of aan andere Cloud applicaties die het bedrijf in gebruik heeft. Effectieve cloud integratie is daarom essentieel om een cloudstrategie succesvol te laten zijn. Copernicus kan daar een belangrijke rol in spelen.

 

Niklas

Niklas is ons eigen integratieplatform waarmee cloud integratie efficiënt toegepast kan worden. Met Niklas koppel je eenvoudig met de API’s van de cloud toepassingen en houd je volledig zicht en controle over de gegevensuitwisseling met de cloud applicaties. Ons team zorgt ervoor dat je zorgeloos in de cloud kunt werken! 

 

Voordelen Copernicus


  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Voor alle bedrijfssectoren ongeacht de grootte van de organisatie
  • Reeds gekoppeld met een groot aantal systemen en applicaties
  • Transparant pricing model
  • Vriendelijk bedrijf om mee samen te werken!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Controle niet gelukt

The form contains errors